boardroom meeting

Tämä yhteistyö pyrkii tarjoamaan pelaajille uuden pelikokemuksen yhdistämällä Highlight Gamesin videoiden arkistokokoelman Boomerangin teknologia-alustaan.

’Lotto Goals’ -pelissä pelaajien tulee valita kuusi jalkapallopaitanumeroa 22 vaihtoehdon joukosta. Tulokset määräytyvät sarjan maalien perusteella, joissa esiintyvät pelaajien ja joukkueiden suosikit Highlightin videoarkistosta.

Peli on tarkoitus jakaa Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäismyyjälle ajoissa UEFA Euro 2024 -mestaruuskilpailuihin tänä kesänä, suunnitelmien mukaan laajemman jakelun Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisillä peli-, vedonlyönti- ja lottoaloilla sen jälkeen.

Steven Holmes, Highlight Gamesin toimitusjohtaja, sanoi: ’Olen iloinen voidessani työskennellä Boomerang Digitalin kanssa toimittaaksemme sisältömme koko Yhdistyneen kuningaskunnan tason ykkösvähittäismyyjän verkostoon ennen UEFA Euro -mestaruuskilpailuja tänä kesänä.

Tämä kumppanuus mahdollistaa liiketoimintamme laajentamisen sisällön jakelussa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti – se on jännittävä askel kasvussamme videovirtuaaliurheilun ja heti voitettavien pelien toimittajana, luoden yhteyden lotto-/numeropelien ja arkistovideomateriaalin välille.”

Highlight Games on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä muun muassa Azerbaidžanin kansallisen lottoyrityksen ja Sisal Sansin kanssa.

Lisäksi Highlight Games tekee yhteistyötä 1X2 Networkin kanssa toimittaakseen eksklusiivista sisältöä asiakkaille, mukaan lukien teemalla varustetut heti voitettavat pelit ja jalkapalloon liittyvät vedonlyöntivariantit.

Lisäksi Highlight Games on tuonut markkinoille uusia pelituotteita, mukaan lukien virtuaaliset hevos- ja koirakilpailupelit. Yhtiö jatkaa pääsyn uusimista arkistoituun jalkapallomateriaaliin, varmistaen sisällön virran kumppaneilleen ja asiakkailleen.